Fórmula 1

Leclerc, el més ràpid del dia a Monza

Fórmula 1. El pilot monegasc també fa el millor temps en la segona sessió d’entrenaments lliures del GP d’Itàlia, amb Hamilton al clatell

Charles Leclerc ha arrodonit un gran dia a Monza amb el millor temps en la segona sessió d’entrenaments lliures del GP d’Itàlia. Amb tots els pilots amb els pneumàtics tous, el monegasc de Ferrari ha fet 1:20.978, només 68 mil·lèsimes més ràpid que Lewis Hamilton (Mercedes), segon. Durant la sessió han caigut quatre gotes, que no han obligat els pilots a muntar les rodes de pluja. Així, doncs, els equips han pogut completar també les simulacions de cursa amb els diferents compostos. En les tirades llargues, Mercedes ha palesat un lleuger avantatge, com la setmana passada, a Spa.

Sebastian Vettel ha estat tercer, a dues dècimes del seu company, i Valtteri Bottas, quart, a 37 centèsimes. Els Red Bull de Max Verstappen i Alex Albon s’han classificat cinquè i sisè. En la seva segona cursa amb l’equip A de la marca de begudes, el tailandès ha estat molt a prop del seu cap de files. La sessió s’ha desenvolupat sense incidents, malgrat l’asfalt lliscant.

Dissabte es preveu que l’entrenament cronometrat es disputi amb la pista seca, mentre que diumenge la previsió de pluja és del 60% al matí, i es redueix al 5% a l’hora de la cursa, les tres de la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)