Motociclisme

Marc Márquez guanya en solitari a Motorland

Motociclisme. El pilot cerverí serà campió d’aquí a dues setmanes si suma dos puntets més que Dovizioso, segon en el GP d’Aragó de Moto GP

Marc Márquez (Honda) ha guanyat el GP d’Aragó de Moto GP i, de retruc, ha fet un pas de gegant per resoldre el campionat del món de Moto GP per la via ràpida. Després de la vuitena victòria del curs, en el GP d’Aragó, el pilot cerverí serà campió d’aquí a dues setmanes, a Tailàndia, només que sumi dos punts més que Andrea Dovizioso (Ducati), segon a Motorland, a 4.8 del Tro sota la bandera de quadres. Márquez té ara 98 punts d’avantatge quan després de Tailàndia només quedaran 100 en joc.

El tercer esglaó del podi se l’ha endut Jack Miller (Ducati). Les dues motos italianes han avançat Maverick Viñales (Yamaha) en la segona meitat de la cursa. L’empordanès ha entrat quart, a 5.8, al davant de Fabio Quartararo (Yamaha), cinquè. Un excepcional Aleix Espargaró (Aprilia) ha lluitat tota la cursa en les posicions capdavanteres i ha entrat setè, a tot just mitja dècima de segon de Cal Crutchlow (Honda), sisè, i a 12 segons de Márquez (un ritme de cursa només mig segon més lent que el del 93).

Per la seva banda, Àlex Rins (Suzuki) ha estat novè. El pilot barceloní ha envestit Franco Morbidelli (Yamaha) en la primera volta –l’italià ha caigut– i l’han penalitzat amb un pas per la volta llarga. Amb tot, ha superat Danilo Petrucci (Ducati), dotzè, en el tercer lloc de la general del campionat. Tito Rabat (Avintia Ducati) ha sumat el puntet del quinzè lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)