Més motor

Torna el Festival de la Velocitat

Motor. Miquel Molina arriba a Montmeló com a líder de la Blancpain GT Endurance Cup

Miquel Molina pot aconseguir aquest cap de setmana, al Circuit de Barcelona-Catalunya, el seu segon títol com a pilot oficial de Ferrari GT –l’any passat va vèncer el Pirelli World Challenge–, en el marc del Festival de la Velocitat de Barcelona. El de Lloret de Mar hi arriba com a líder de la Blancpain GT Series Endurance Cup, al costat de Davide Rigon i Mikhail Aleshin, amb un Ferrari 488 GT3. Avantatgen Engel, Buurman i Stolz (Mercedes) de 22 punts, de manera que amb un top deu ja en farien prou. Però amb una cinquantena de vehicles GT3 a la graella de la cursa de tres hores –diumenge, 15 h–, el resultat no està pas dat i beneït.

A banda de Molina, a partir d’avui també seran a Montmeló Àlex Riberas, amb un Audi R8 LMS GT3, i Albert Costa. El barceloní ja va córrer al Circuit la setmana passada, en el GT Open, i abans-d’ahir el va cridar l’equip Lamborghini per reforçar el cotxe de Mapelli i Caldarelli, que aspiren al títol Blancpain absolut. En categoria Silver hi ha Ivan Pareras (Audi) i en Am, el gironí Toni Forné (Lamborghini). En la cursa suport de F-Renault competeix el també gironí Xavier Lloveras.

A més de 150 cotxes i 200 pilots en competició, el Festival de la Velocitat ofereix un pàdoc curull d’al·licients. També té un vessant solidari, ja que els aficionats poden col·laborar amb el Llegat María de Villota en comprar l’entrada. Al Pis Box número 12 hi ha una exposició en memòria de la pilot, on s’explica la seva obra social.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)