Motociclisme

Marc Márquez serà operat de l’espatlla dreta aquesta setmana

Motor. El vuit vegades campió mundial va caure ahir en la primera sessió dels entrenaments de Jerez, se la va tornar a dislocar i ell mateix se la va posar a lloc. Avui ha disputat la primera part de la segona sessió i demà ja estarà a Barcelona

Marc Márquez (Honda) passarà per la sala d’operacions aquesta setmana per operar-se de l’espatlla dreta. El vuit vegades campió mundial va caure ahir en la primera sessió d’entrenaments de Jerez i se la va tornar a dislocar. Ell mateix se la va posar a lloc, però com que s’ha reproduït el que li va passar després de la forta caiguda que va patir en la classificació del GP de Sepang, la decisió ha sigut operar. El pilot, que avui ha disputat la primera part de la segona sessió d’entrenaments, ha notat dolor, i anirà directament de Jerez a Barcelona per visitar-se demà amb el doctor Mir i passar una revisió completa, i podria ser operat demà mateix.

El pilot cerverí ja va ser operat de l’espatlla esquerra pel mateix doctor Mir el desembre passat per solucionar aquest mateix problema, i ara li tocarà al dret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)