Ral·lis

Hi haurà ral·li RACC 2020

Motor. El 56è Catalunya-Costa Daurada serà tot d’asfalt, es disputarà a Salou a finals d’octubre i serà puntuable per als campionats estatals

El ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada tindrà edició 2020. La prova es disputarà a Salou el 24 i 25 d’octubre, serà tota d’asfalt i puntuarà per als campionats estatals de l’especialitat. La celebració del ral·li havia quedat en suspens fa un parell de mesos, quan es va confirmar que el 2020 no formaria part del calendari del mundial, abans de tornar-hi el 2021 i el 2022 (la FIA ha establert rotacions entre els ral·lis per encabir-hi nous escenaris). La intenció del RACC, el club organitzador, era fer igualment la prova per mantenir la maquinària ben greixada, i ahir es va anunciar que hi haurà 56a edició. El ral·li RACC 2020 tindrà només dues etapes, dissabte i diumenge, i estrenarà un nou format tot d’asfalt, sense trams de terra, que mantindrà quan torni al WRC el 2021. Salou i PortAventura World en continuaran sent la seu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)