Trial

Toni Bou guanya a Budapest i suma la tercera victòria

Motor. Disputa la final contra Adam Raga, s’ha d’arribar al desempat i s’imposa per millor puntuació en la segona eliminatòria. Amplia la seva avantatge en la general del mundial de trial ‘indoor’

Toni Bou (Honda) ha aconseguit la seva tercera victòria en el mundial de trial indoor al imposar-se en la tercera prova que s’ha disputat a Budapest, Hongria. Ha disputat la final contra Adam Raga (TRRS) que li ha posat el triomf molt difícil. A falta de la sisena i última zona Toni Bou estava per darrera en la puntuació i ha empatat a 15 punts. Els dos pilots han disputat un desempat en el que també han acabat empatats (5 i 5 punts). Toni Bou ha estat el campió perquè ha fet menys punts en la segona eliminatòria.

La tercera posició se l’han disputat el gallec Gabriel Marcelli (Montesa) i el català Jeroni Fajardo (Sherco). L’enfrontament ha sigut molt ajustat i al final Gabriel Marceli ha pujat al podi. La propera cita serà en el palau Sant Jordi de Barcelona el 2 de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)