Motociclisme

Viñales, dos anys més amb Yamaha

Motor. El pilot empordanès anuncia la pròrroga del seu contracte en Moto GP amb la marca dels diapasons per als cursos 2021 i 2022

Encara no ha començat la pretemporada del curs 2020 de Moto GP –els primers tests seran la setmana entrant, a Malàisia– i la primera peça del mercat de pilots ja és a lloc. Maverick Viñales i Yamaha han anunciat avui la pròrroga del seu contracte, que no vencia fins al final del 2020, per dos anys més, 2021 i 2022. D’aquesta manera, el pilot empordanès, de 25 anys, lliga el seu futur a la marca dels diapasons i tanca la porta als cants de sirena de Ducati. Ara la incògnita a Iwata és si Valentino Rossi també renovarà més enllà del 2020 o es retirarà, quan ja tindrà 41 anys.

Viñales va entrar a Yamaha el 2017, després de dos anys a Suzuki, i ha guanyat sis curses amb la YZR-M1, a més de marcar nou posicions preferents. “Quan el vam fitxar, sabíem que era un talent especial. Està molt motivat i sempre està disposat a donar el màxim per treure tot el suc de la YZR-M1. La decisió de Maverick de signar dos anys més amb Yamaha tan aviat demostra la força de la nostra consideració mútua i emfatitza la convicció compartida que, junts, podem lluitar pel títol mundial”, declara el cap Lin Jarvis en la nota de l’equip.

Per la seva banda, el campió del món de Moto 3 del 2013 s’ha mostrat satisfet de poder mantenir “el seu equip”. “Per a mi, era molt important fer aquest anunci abans que comencés la temporada, perquè estic molt motivat i vull poder concentrar-me del tot en el curs 2020. No hi havia cap raó per no continuar amb Yamaha, perquè l’equip és com una família. Yamaha em dona molt de suport i allà dins hi tinc ‘el meu equip’, que és quelcom que necessito de debò. Com sempre, l’objectiu és ser campió del món i mirar de portar a Yamaha l’honor del número u. Jo hi posaré tot l’afany.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)