Fórmula 1

Suspès el GP de la Xina de Fórmula 1 per culpa del coronavirus

Motor. No es disputarà del 17 al 19 d’abril perquè les autoritats de Xangai han prohibit totes les pràctiques esportives

El Gran Premi de la Xina de Fórmula 1 que s’havia de córrer del 17 al 19 d’abril no es disputarà en la data prevista a causa de la prohibició de la disputa de qualsevol pràctica esportiva per part de les autoritats de Xangai com a mesura de precaució per evitar el contagi del coronavirus. La Federació Internacional d’Automobilisme (FIA) estudia la possibilitat de canviar-lo de data, tot i que no es pot descartar la suspensió definitiva. Xangai és a 689 quilòmetres de Wuhan, el focus de l’epidèmia.

L’efecte del coronavirus en l’esport ja va provocar la suspensió del mundial d’atletisme indoor i el canvi de seu del preolímpic de bàsquet. La FIA ja havia suspès recentment pel mateix motiu la prova de fórmula E prevista per al 21 de març a l’illa de Sanya, al sud del país.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)