Motociclisme

Honda blinda Marc Márquez fins al 2024

Motor. La firma japonesa i el sis vegades campió del món de Moto GP segellen l’acord per allargar el contracte quatre temporades més

L’equip Honda HRC va anunciar ahir al matí la renovació per quatre temporades del contracte del cerverí de 27 anys Marc Márquez, el vigent campió del món. El pilot català continuarà vinculat a la firma fins al 2024. Márquez va arribar a Honda el 2013 amb 20 anys, i amb aquesta nova renovació, la quarta des del seu fitxatge, completarà dotze temporades en la màxima categoria, sempre a les files de l’equip de l’ala daurada, amb el qual ha guanyat 56 grans premis.

Honda s’assegura el millor pilot i Márquez arribarà fins als 32 anys d’edat vestit de taronja. El cerverí era un dels desitjos de Ducati, fet que probablement ha accelerat les operacions per blindar el millor pilot de la graella. De fet, mai abans el sis cops campió del món de Moto GP i amb vuit títols mundials en el palmarès havia signat un contracte superior als dos anys. En el mateix comunicat de la marca, el gran dels Márquez manifestava la satisfacció pel nou acord: “Estic molt orgullós d’anunciar la meva renovació amb Honda Racing Corporation. El 2013 em va donar l’oportunitat d’arribar a Moto GP amb una moto de fàbrica i des d’aleshores hem aconseguit l’èxit junts i em sento molt feliç de continuar formant part d’aquesta família. Seguirem donant el màxim per aconseguir els nostres objectius.” Mentrestant, Márquez continua recuperant-se d’una lesió a l’espatlla i està esgotant els terminis per poder iniciar el mundial de la millor manera possible, el 8 de març en el GP de Qatar.

LA DADA

12
anys
completarà el pilot cerverí amb la firma japonesa, a la qual va arribar el 2013

EL PROTAGONISTA

Em sento molt feliç de formar part d’aquesta família i seguirem donant el màxim per aconseguir els nostres objectius
Marc Márquez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)