Motociclisme

Quartararo, més ràpid que Rins el segon dia de tests a Losail

Motociclisme.

Fabio Quartaro (Petronas Yamaha) ha tornat a demostrar que és el pilot més en forma de la pretemporada dominant la segona jornada d’entrenaments oficials a Losail amb un temps d:1:54.038. El jove talent francès ha superat de 162 mil·lèsimes el barceloní Àlex Rins (Suzuki Ecstar, 1:54.200), que dissabte havia estat el més ràpid. El català, que al matí havia anat per terra en el primer revolt, s’ha refet a la tarda i ha confirmat que Suzuki pot ser una de les alternatives al monopoli d’Honda i Marc Márquez.

La primera Yamaha oficial ha estat la de Maverick Viñales (1:54.264), a 64 mil·lèsimes de Rins. Ha estat el segon pilot que més voltes ha acumulat durant el dia (68) rere les 70 de Franco Morbidelli (1:54.481), el company de Quartararo.

L’excampió de Moto 2 Francesco Bagnaia (Pramac), cinquè (1:54.52), ha estat el millor pilot de Ducati del dia. Marc Márquez (1:55.093), per la seva banda, ha tornat a tenir molèsties a l’espatlla, després d’endur-se un ensurt amb una caiguda en el revolt 9. Més ràpids que el campió del món han estat els germans Aleix Espargaró (Aprilia, 1:54.762) i Pol (KTM, 1:54.890). Àlex Márquez, debutant a Repsol Honda, ha millorat els temps respecte la primera jornada però continua lluny dels millors i també del seu germà (1:55.725).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)