Motociclisme

Es cancel·len les 24 hores de Catalunya de motociclisme

Motor. S’està estudiant un format més reduït de la prova de resistència per intentar disputar-la el segon semestre de l’any

Les 24 hores de Catalunya de motociclisme que s’havien de disputar en el circuit de Barcelona-Catalunya els dies 3, 4 i 5 de juliol s’han cancel·lat davant la situació d’incertesa generada per la Covid-19. Els responsables del circuit, conjuntament amb la Federació Catalana de Motociclisme i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, ja estan estudiant un nou format d’aquesta tradicional prova de resistència catalana que podria ser més reduït i englobat en algun dels mítings que estan programats pel segon semestre d’aquest mateix 2020.

Faltava poc perquè s’iniciés el període d’inscripcions i els organitzadors han fet oficial ara l’anul·lació davant la impossibilitat que la prova es desenvolupi amb les màximes garanties de seguretat. Joan Fontserè, director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, ha destacat: “ens hem vist obligats a prendre aquesta dolorosa decisió amb suficient temps per tal de no perjudicar els equips i pilots, que es preparen per les 24 hores amb mesos d’antelació”. Joan Fontserè ha comentat que des del circuit volen mantenir l’esperit de resistència motociclista aquesta temporada tot i la complicada situació que s’està vivint i ha dit: “estem valorant un nou format de cursa més reduït, que s’anunciarà en el seu degut temps”.

Les 24 hores de Catalunya de Motociclisme és segur que es tornaran a incorporar al calendari del circuit de Barcelona-Catalunya de la temporada 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)