Més motor

El Catalunya RX 2020 es farà el 17 i 18 d’octubre

Motor. La FIA i el World RX han aprovat la nova data de la prova, que es farà al Circuit de Barcelona-Catalunya

El sisè World RX Catalunya-Barcelona es farà els dies 17 i 18 d’octubre d’aquest any, segons han confirmat la FIA, el promotor internacional del World RX i els diversos promotors i circuits implicats en el campionat de rallycross, del qual se n’ha refet el calendari.

El Circuit de Barcelona-Catalunya serà el marc de la sisena de les vuit proves que formen el nou calendari, el tret de sortida del qual està previst per al penúltim cap de setmana d’agost (del 20 al23) a Holjes (Suècia). Serà des d’un pla de seguretat específic que serà necessari seguir per mantenir les distàncies socials i seguir les normatives de sanitat que s’estableixin a partir d’ara.

Tots els espectadors –els que ja tenien entrades per al Catalunya RX que s’havia de fer a l’abril no han de fer cap gestió per assistir-hi– pilots i equips podran gaudir de l’esdeveniment segons informa l’organització de la prova, que alhora adverteix la possibilitat que la nova data es pugui tornar a modificar en funció de com evolucioni la pandèmia provocada per la COVID-19.

Montalegre (Portugal) del 9 a l’11 d’octubre i Yas Marina (Abu Dhabi) del 29 al 31 són les cites anterior i posterior a la catalana. Nurburgring (Alemanya) el desembre és la prova que hauria de tancar el campionat dels dies 11 al 13.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)