Motociclisme

Marc Márquez torna a pujar a una moto i s’entrena fent motocròs

Motor. Amb el seu germà Àlex han començat a practicar en el circuit El Bosquet de Ponts, de Lleida

  • Marc Márquez ELPUNT.
  • VÍDEO: Marc i Àlex Márquez tornen a entrenar amb una moto

El campió mundial de Moto GP, Marc Márquez, ha tornar a pujar a una moto i ha començat a entrenar fent motocròs. Juntament amb el seu germà Àlex han començat a practicar en el circuit de El Bosquet de Ponts, a Lleida.

Els pilots de l’equip Repsol Honda ho fan seguint les pautes i recomanacions sanitàries, i esperen amb ganes que es pugui iniciar el mundial de moto GP.

En uns nota de premsa de l’equip Repsol Honda Marc Márquez ha reconegut: “Després de dos mesos, honestament, ha sigut una mica estrany tornar a entrenar en moto”. El campió mundial ha explicat que aviat s’ha sentit bé i ha manifestat: “Ha sigut realment agradable poder tornar a pilotar, és una sensació que no pots trobar en cap altre lloc. Pas a pas ens anem apropant a la vida normal i aquesta és la part més important”. El seu germà Àlex ha explicat: “És genial poder tornar a un entrenament més normal. Necessitem la moto a les nostres vides i durant una estona ha sigut com si tot fos normal”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)