Fórmula 1

La Formula 1 no anirà a països sense un sistema mèdic amb garanties

Motor. Ho ha assegurat el president de l’associació de pilots, l’austríac Alex Wurz

El president de l’associació de pilots (GPDA) de la Formula 1, l’austríac Alex Wurz ha assegurat que no es disputaran grans premis en països en els que no hi hagi un sistema mèdic amb garanties per fer front a la pandèmia del Covid-19. “No anirem a països on la crisi sanitària sigui tant greu que no hi hagi suficient capacitat en el seu sistema mèdic” ha dit Alex Wurz després d’una conferència telemàtica amb els caps de la F1, Chase Carey, i de la federació internacional, Jean Todt.

La formula 1 vol tornar a la competició a principis de juliol a Àustria, el país natal de Wurz. “A Àustria hem tingut sort, els casos han sigut pocs i tenim plena capacitat. No hi haurà problema per tenir tractament mèdic, i unitats d’emergència al voltant del circuit Red Bull” ha manifestat.

Des de la mort del brasiler Ayrton Senna i l’austríac Roland Ratzenberger en un mateix cap de setmana a San Marino la formula 1 va apostar radicalment per la seguretat. Alex Wurz explica: “Tot el mon, els mecànics, els caps d’equip, els comissaris, estan acostumats a seguir uns protocols de seguretat molt estrictes. I ha funcionat de manera fantàstica les últimes dècades”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)