Més motor

Àlex Palou no pot acabar la cursa en el seu debut a l’Indycar

Motor. Un rival ha envestit al pilot català en la volta 38 a l’oval de Texas

  • Àlex Palou a l’oval de Texas en el seu debut a l’Indycar IINDYCAR.
  • VÍDEO: Palau amb el cotxe rosa es envestit per un rival

El català Àlex Palou no ha pogut finalitzar la cursa del seu debut en el campionat Indycar 2020 que s’ha iniciat aquesta matinada a l’oval de Texas. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ha estat envestit quan sortia de fer la primera aturada a boxs pel cotxe de Rinus Veekay en la volta 38 de les 200 previstes. Àlex Palau amb un Dallara Honda de l’equip Dale Coyne Racing with Team Goh no ha estat afortunat en la seva estrena en la competició.

La cursa, sense públic, s’ha fet dissabte en el Texas Motor Speedway, de Forth Worth (Texas), aquesta matinada passada hora catalana, després d’haver-se disputat els entrenaments lliures i la qualificació al mateix dia. La primera victòria de la temporada en indycar ha sigut per l’australià-neozelandès Scott Dixon de l’equip Chip Ganassi Racing-Honda, després de dominar gran part de la prova. La segona poció ha sigut pel francès Simon Pagenaud (Team Penske), a cinc segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)