Fórmula 1

Verstappen, el més ràpid en els primers entrenaments lliures del GP d’Estiria

Motor. El neerlandès ha precedit a Bottas i a Checo Pérez. Les previsions de pluja poden condicionar els entrenaments oficials previstos per demà

El neerlandès Max Verstappen (Red Bull) ha estat el més ràpid (1:03.660) en el còmput de les dues sessions lliures del Gran Premi d’Estiria, que es disputa diumenge en el Red Bull Ring. Verstappen, que diumenge passat es va haver de retirar per problemes electrònics, mirarà de recuperar el seu idil·li amb el traçat de Spielberg, on havia triomfat en les dues temporades anteriors. El segon lloc ha estat per al líder del mundial, el finès Valtteri Bottas (Mercedes), amb 1:03.703, seguit per Checo Pérez (Racing Point), amb 1:03.877. El pilot mexicà ja havia estat el més ràpid en la sessió matinal d’entrenaments lliures (1:04.867). El defensor del títol, Lewis Hamilton (Mercedes), no ha pogut passar del sisè lloc (1:04.348), per darrera del canadenc Lances Stroll (Racing Point), quart amb 1:04.241, i de l’espanyol Carlos Sainz (McLaren), cinquè amb 1:04.333.

La sessió s’ha hagut d’aturar durant un quart d’hora per la sortida de pista de Daniel Ricciardo en el penúltim revolt. El pilot australià no ha pogut corregir la direcció del Renault i ha impactat de cul contra les proteccions. El monoplaça ha quedat força malmès i Ricciardo, coixejant ostensiblement, ha hagut de ser atès en el centre mèdic. En tot cas, l’han declarat apte per continuar competint en el gran premi.

Davant les previsions de forta pluja i vent per a la jornada de demà, la FIA ha comunicat que en cas de no poder-se disputar els entrenaments oficials, la graella de sortida es configurarà amb els resultats d’aquesta segona sessió lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)