Fórmula 1

Hamilton guanya el GP d’Estíria i Mercedes fa el doblet

Fórmula 1. Bottas supera Verstappen en les últimes voltes per acabar segon. Sainz, que sortia tercer, fa un mal canvi de rodes i és novè però fent la volta ràpida. Els Ferrari topen en la primera volta i abandonen

La fórmula 1 ha tornat a la normalitat amb la victòria de Lewis Hamilton i el doblet de Mercedes en el GP d’Estíria. El britànic no ha tingut cap problema i des de la sortida ha començat a posar distància amb els seus rivals, cedint el primer lloc només quan ha canviat les rodes en la volta 27. Lewis Hamilton ha superar el seu company a Mercedes Valtteri Bottas, segon, per més de tretze segons. El finès no s’ha assegurat aquesta plaça fins a quatre voltes del final quan ha superat Max Verstappen, que tenia problemes en un aleró davanter i portava els neumàtics gastats.

El madrileny Carlos Sainz (McLaren), que sortia tercer, ha començat bé, plantant cara als rivals i assentant-se en la cinquena posició, però en la primera aturada per canviar rodes en la volta 33 ha perdut molt de temps i posicions, i ha passat a la vuitena plaça. Finalment ha acabat novè, però s’ha aturat a boxes en les últimes voltes i amb uns neumàtics tous nous ha fet la volta ràpida (1:05.619) i ha sumat un punt més.

Els Ferrari han fet un inici de cursa per oblidar ja que en la primera volta s’han tocat i els dos han abandonat. Charles Leclerc, que sortia el catorzè per una sanció ha intentat buscar l’interior sense espai i ha pujat una roda a la part de darrera del cotxe del seu company d’equip Sebastian Vettel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)