Motociclisme

Marc Márquez no disputarà el GP d’Andalusia

Motor. El pilot d’Honda nota dolor i no acaba cap volta en la Q1. Quartararo ocupa la posició preferent de Moto GP i Viñales sortirà segon

Marc Márquez (Honda) no disputarà el GP d’Andalusia. El campió mundial s’ha provat a la pista quatre dies després de la seva operació i ha fet els tercers i els quarts entrenaments lliures, però un cop a la Q1 el dolor s’ha incrementat. Marc Márquez ha sortit a buscar la qualificació per la graella, però no ha acabat la primera volta ni ha marcat cap temps i ha abandonat el box. Després de la sessió de qualificació s’ha confirmat que demà no estarà en la línia de sortida.

La posició preferent en moto GP ha sigut pel francès Fabio Quartararo (Yamaha) que ha marcat 1:37.007. El rosinc Maverick Viñales (Yamaha) ha fet el segon millor registre amb 1:37.102, tot i que en la seva darrera volta ha marcat 1:36.907 però el temps no ha sigut vàlid per sortir una mica del traçat. En aquesta Q2 el granollerí Pol Espargaró (KTM) ha caigut i ha acabat dotzè amb 1:40.277.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)