Motociclisme

“Havíem parlat que si notava dolor pararia i és el que he fet”

Motor. Marc Márquez ha explicat les seves sensacions i de perquè no estarà a la sortida del GP d’Andalusia

Marc Márquez ha volgut explicar les seves sensacions i el motiu de perquè no estarà en la graella de sortida del GP d’Andalusia, un cop han finalitzats les qualificacions. Les males sensacions i el dolor l’han impedit fer la qualificació: “He sortit en la Q1 però ja havíem parlat que si notava dolor pararia i és el que he fet”, i per això no correrà: “M’he pogut provar però, no ha pogut ser. Queda campionat i queden moltes curses”. El cerverí ha comentat que ha sigut una setmana complicada i difícil i ha explicat el procés de com ha decidit estar present en el circuit de Jerez: “Diumenge després de la fractura no em plantejava estar aquí, però un cop operat, vaig veure que podia moure el colze, i si tens passió per alguna cosa, i escoltant el teu cos, ho has d’intentar i et queda la consciencia tranquil·la”.

Marc Márquez ha manifestat que el que ha fet avui estava pactat amb l’equip: “Vam pactar provar el dissabte, ho vaig demanar jo, i aquest matí m’ho trobat be i he fet bons temps. En l’última tanda d’entrenaments lliures al sortir del box he vist que algú passava, m’ha quedat el braç sense força i allà he vist que podia ser perillós”. Respecte a les seves possibilitats de lluitar per un nou títol mundial el cerverí ha explicat: “Matemàticament sempre que hi ha possibilitats és possible. Ho veig possible. Si no es pot guanyar no es pot, però per voluntat i esforç no serà”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)