Motociclisme

Segona victòria de Quartararo que presenta candidatura al mundial

Motor. Viñales no fa una bona cursa, però finalitza en una meritòria segona posició en el GP d’Andalusia

Fabio Quartararo (Yamaha) ha aconseguit la seva segona victòria consecutiva en moto GP i presenta la seva candidatura al mundial. El francès ha dominat completament la cursa i ha consolidat el seu lideratge en la general amb 50 punts. Maverick Viñales (Yamaha) no ha fet una bona cursa però al final ha aconseguit una meritòria segona posició. El rosinc no ha tingut ritme i ha arribat a baixar fins a la sisena posició dos trencaments de motor i una caiguda dels rivals l’han tornat a situar tercer darrera del seu company d’equip Valentino Rossi. Maverick Viñales ha pogut superar a l’italià a dues voltes del final i ha acabat segon, mentre que Valentino Rossi ha sigut tercer i ha completat un podi -el seu 199 en la categoria reina-, complet de Yamaha. Pol Espargaró (KTM) ha acabat en la setena plaça, just per davant d’Àlex Márquez (Honda). Àlex Rins (Suzuki) ha sigut desè i Titi Rabat (Ducati) onzè. La cursa ha sigut molt dura i només han finalitzat tretze pilots.

En el mundial Fabio Quartararo té 50 punts i Maverick Viñales 40, mentre que Marc Márquez, que no ha disputat la cursa, no en suma cap.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)