Fórmula 1

Nico Hulkenberg substitueix Sergio Pérez en Racing Point i ja roda a Silverstone

Fórmula 1. El mexicà, que ha donat positiu de Covid-19, ha explicat a les xarxes socials que està perfecte físicament però trist pel que ha passat

El pilot alemany Nico Hulkenberg ha substituït en l’equip Racing Point al mexicà Sergio Pérez, que ha donat positiu de Covid-19 abans del GP de la Gran Bretanya. Nico Hulkenberg ha passat un test abans de poder accedir al paddock del circuit de Silverstone i un cop ha tingut el resultat negatiu ha pogut ajustar el cotxe del mexicà a les seves mesures, és molt més alt, i ha començat els primers entrenaments lliures. L’equip Racing Point és una de les revelacions d’aquest inici de temporada i ocupa la quarta posició del mundial de constructors a un punt del tercer, Mclaren.

El mexicà Sergio Pérez ha assegurat en un vídeo que ha penjat a les xarxes socials que està vivint “dels dies més tristos” de la seva carrera després d’haver-se confirmat el seu positiu en COVID-19. El pilot de Racing Point ha lamentat no poder disputar el GP de la Gran Bretanya i que el que l’hi ha passat “Només demostra el vulnerable que som tots davant aquest virus”. Sergio Pérez ha explicat que ha seguit totes les recomanacions a peu de la lletra de part de l’equip i la FIA i que no ha pogut evitar el contagi.

El mexicà ha explicat “Després d’Hongria vaig agafar un vol privat a Mèxic per veure la meva mare, que va tenir un accident molt fort. Vaig estar dos dies, vaig tornar a Europa. Em sentia perfecte. Em sento perfecte. Gràcies a Déu no tinc cap símptoma”. Sergio Pérez haurà d’estar deu dies aïllat i es perdrà també el GP 70 aniversari que es disputarà també a Silverstone la propera setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)