Fórmula 1

Hamilton domina i repeteix en la posició preferent

Fórmula 1.El britànic sortirà primer del GP de la Gran Bretanya per setena vegada i ja suma 91 ‘poles’. Bottas completa el domini de Mercedes amb el segon lloc

Lewis Hamilton no ha donat opció a cap sorpresa i ha aconseguit la posició preferent del GP de la Gran Bretanya amb un registre d’1:24.303, que és un nou rècord del circuit. El britànic sortirà primer per tercera cursa consecutiva aquesta temporada i ha aconseguir la seva 91a posició preferent i la setena en el GP de La Gran Bretanya. Els Mercedes han dominat com s’esperava amb Valtteri Bottas en la segona posició a tres dècimes (1:24.616), mentre que la resta de pilots han quedat molt lluny. El tercer de la Q3, Max Verstappen (Red Bull) s’ha situat a més d’un segon amb un temps d’1:25.325.

Charles Leclerc i el seu Ferari han tingut una gran actuació i el monegasc ha aconseguit la quarta plaça (1:25.427), mentre que el madrileny Carlos Sainz només ha pogut ocupar la setena posició (1:25.965) a més d’un segon i mig del primer.

La sorpresa de la qualificació ha sigut el Red Bull d’Alexander Albon que s’ha quedat en la Q2 i no ha pogut estar entre els deu millors i sortirà des de la dotzena posició. Darrera seu ha finalitzat un dels protagonistes del cap de setmana Nico Hulkenberg. L’alemany ha arribat en el darrer moment a Racing Point per substituir el mexicà Sergio Pérez que havia donat positiu de Covid-19 el dijous. Nico Hulkenberg s’ha anat adaptant al seu cotxe en els entrenaments però al final no ha pogut superar la Q2 i sortirà en la tretzena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)