Fórmula 1

Pirelli obre una investigació per determinar les causes de les punxades

Fórmula 1. Hamilton, Bottas i Sainz les han patit en les últimes voltes del GP de la Gran Bretanya

Les punxades del britànic Lewis Hamilton, el fines Valtteri Bottas, tots dos amb Mercedes, i el madrileny Carlos Sainz (McLaren) en la part final del GP de la Gran Bretanya han portat a Pirelli a obrir una investigació per determinar les causes. “No tindrem molt de temps per investigar, però haurem d’arribar a una conclusió més aviat millor”, ha dit el responsable de Pirelli, Mario Isola. Divendres els fórmula 1 tornaran a rodar per la pista de Silverstone en els primers entrenaments del GP 70 aniversari. El proveïdor oficial de pneumàtics espera aclarir què ha passat amb el desgast de les gomes com a molt tard aquest dimarts.

Lewis Hamilton ha patit la punxada en la volta final però ha acabat la volta i ha aconseguit la victòria. Valtteri Bottas i Carlos Sainz la han patit unes voltes abans i han entrat a canviar la roda, perdent la segona i la quarta posició respectivament que ocupaven en aquell moment, i al final s’han quedat sense puntuar.

“Cada pneumàtic té un nombre màxim de voltes, però tot depèn del cotxe, de la posada a punt i del nivell d’energia. Per això el límit no és igual per a tothom”, ha apuntat Mario Isola. El responsable de Pirelli ha manifestat que la sortida a pista de l’cotxe de seguretat en la volta 13 de 52 ha fet que els equips avancessin la seva primera parada, de manera que durant la segona tanda s’ha allargat l’ús de les gomes. “La nostra previsió era que els equips paressin al voltant de la volta 18”, ha explicat Isola. Per al pròxim gran premi, que també serà a Silverstone a partir de divendres, Pirelli preveu subministrar uns compostos més tous.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)