Motociclisme

Arenas confia en la seva recuperació i té ganes de competir

Motor. El líder del mundial de moto 3 va caure en l’última cursa i es va fer un esquinç al turmell esquerra però correrà a Brno

El líder del mundial de moto 3, el gironí Albert Arenas (KTM) arriba al GP de la República Txeca confiat amb la seva recuperació i amb ganes de tornar a competir després de la caiguda i l’esquinç en el turmell esquerra que va patir en el GP d’Andalusia. “A Brno intentaré escoltar el que el cos em demani. Tinc força i he recuperat gran part de la mobilitat, però tinc ganes de provar-me en els primers lliures, sense pensar molt en el peu” ha assegurat Albert Arenas. El pilot gironí ha manifestat que té ganes de tornar a competir en el que serà la primera de tres curses en tres caps de setmana consecutius i ha explicat: “Per això serà important ser constant en les tres i veure com van passant les setmanes i com evoluciona la lesió”. El líder del mundial de moto 3 ha estat fent recuperació i treballant dur per estar a punt per aquestes properes proves: “Ha estat una setmana molt intensa, no ha estat fàcil afrontar la recuperació amb el dolor de la lesió, però calia adaptar-se”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)