Fórmula 1

Pirelli diu que les punxades van ser per fer servir durant massa temps els pneumàtics

Fórmula 1. Hamilton, Bottas i Sainz van punxar la roda davantera esquerra en les últimes voltes en el GP de la Gran Bretanya

Pirelli, el subministrador únic de pneumàtics de la Fórmula 1, ha finalitzat la investigació que va dir que faria sobre les tres punxades en el GP de la Gran Bretanya i en un comunicat ha expressat la seva opinió de que es van fer servir durant massa voltes. “El segon cotxe de seguretat va provocar que la majoria dels equips anticipessin seus pit stops, pel que van haver d’afrontar una particularment llarga segona tanda, del voltant d’unes quaranta voltes, el que suposa més de tres quartes parts de l total de l recorregut en una de les pistes més exigents de l’calendari” indica el comunicat de Pirelli.

La marca italiana afegeix que això es va combinar amb l’increment del ritme dels monoplaces aquest 2020 i va convertir en molt difícils les últimes voltes. “Això va fer que el pneumàtic davanter esquerre fos sotmès al màxim estrès després de donar un elevat nombre de voltes” ha explicat Pirelli. Per el GP del 70 Aniversari que s’inicia divendres la marca italiana tenia previst portar pneumàtics més tous i ho manté. El que si farà serà revisar les recomanacions del número de voltes per pneumàtic i augmentarà la seva pressió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)