Fórmula 1

Hamilton no afluixa i marca el terreny en els lliures a Silverstone

Motor. Fórmula 1.

El britànic Lewis Hamilton (Mercedes), el líder indiscutible del mundial, s’entreveu de nou com el màxim favorit per repetir triomf diumenge a Silverstone en el Gran Premi 70è aniversari després d’haver estat avui el més ràpid en els entrenaments lliures amb un registre d’1:25.606. L’únic que li ha fet ombra i en algunes fases fins i tot ha lluït el primer lloc en la taula ha estat el seu company d’equip, el finlandès Valtteri Bottas, que ha celebrat la seva recent renovació amb les fletxes platejades ara negres amb la segona posició amb 1:25.782, a 0.176 del cap de files. El tercer millor temps l’ha signat l’australià Daniel Ricciardo (Renault). Amb 1:26.421 s’ha convertit en una de les grans estrelles de la jornada. El neerlandès Max Verstappen (Red Bull), s’ha hagut de conformar amb el quart millor registre: 1:26.437. El madrileny Carlos Sainz (McLaren) ha estat novè amb1:26:918. El Ferrari de l’alemany Sebastian Vettel no ha pogut acabar la sessió perquè el seu monoplaça anava perdent oli per la pista (14è).

Els Mercedes també han dominat la primera sessió al migdia, amb Bottas més ràpid que Hamilton. El pilot finlandès ha rodat 138 mil·lèsimes més ràpid que el seu company d’equip. El tercer ha estat Verstappen. Hulkenberg (Racing Point) ha fet el quart millor temps, però en la segona sessió ha caigut fins a la sisena posició. La primera sessió s’ha fet sota una intensa calor –la pista estava a 50 graus– que ha provocat danys en els pneumàtics posteriors. En la segona, amb un 40 per cent de possibilitats de pluja que no ha arribat, la temperatura ha descendit vuit graus i ha caigut fins als 36 a mesura que avançava la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)