Motociclisme

Alcoba sortirà sisè i Arenas setè en la cursa de moto 3

Motor. La majoria de pilots han calculat malament i s’han quedat sense poder fer l’última volta després del canvi de rodes. Raúl Fernández fa la posició preferent en el GP de la República Txeca

El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) sortirà des de la sisena posició, la segona fila de la graella, (2:08.864) i el gironí Albert Arenas (KTM) des de la setena (2:08.969) en la cursa de moto 3 del GP de la República Txeca. La posició preferent l’ha aconseguit per primera vegada en la seva carrera el madrileny Raúl Fernández (KTM), de 19 anys, amb un registre de 2:08.372.

Després de fer els seus temps la majoria de pilots han entrat a box per fer el canvi de rodes i disposar d’una darrera volta amb rodes fresques per rebaixar el seu registre. Han calculat malament i no l’han pogut fer. Després de la volta de sortida els hi han faltat uns segons per poder passar per meta abans que finalitzes el temps de la Q2, i han vist la bandera a quadres. Entre ells el gironí Albert Arenas, líder del mundial, que volia millorar la seva posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)