Més motor

Oriol Servià no correrà les 500 milles d’Indianapolis

Motor. N’havia disputat les onze darreres edicions

Oriol Serivà (Pals, 1974) ha confirmat que no estarà entre els 33 participants a la mítica cursa de resistència que havia disputat en les onze darreres edicions. Ho fa mitjançant un tuit en què lamenta que els esforços per trobar el finançament necessari no hagin obtingut el se resultat. En la mateixa xarxa social, i quan només quedaven tres volants lliures, el pilot explicava que tenia molt a prop la quantitat necessària, que algun dia guanyaria aquesta cursa i que si hi havia alguna companyia interessada en fer una aportació li enviés un missatge directe.

Àlex Palou i Fernando Alonso sí correran la cursa. Quan l’equip de Palou, el Dale Coyne Racing, va assignar el seu tercer cotxe a l’australià James Davison les opcions de Servià quedaven reduïdes a tres equips –DragonSpeed, Juncos Racing i Top Gun Racing–, tots amb un sol cotxe. El primer ja tenia pilot, el segon en buscava un amb diners –no ha estat Servià– i els tercers ni tant sols encara tenien pendent tancar un acord amb un altre equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)