Motociclisme

El debutant Binder i KTM guanyen per primera vegada a Moto GP

Motor. Rins, amb molèsties, fa un magnific quart lloc en el GP de la República Txeca i els líders del mundial fallen

El debutant Brad Binder i la seva KTM han aconseguit una impressionant victòria en MotoGP en el GP de la República Txeca. Només era la tercera cursa en la màxima categoria del sud-africà i ha aconseguit el seu primer triomf, i també ha sigut la primera victòria d’una KTM en MotoG. El millor català ha sigut el barceloní Àlex Rins (Suzuki) que ha finalitzat en la quarta posició, i tot i les seves molèsties a l’espatlla ha lluitat per pujar al podi en una magnifica cursa en que ha anat de menys a més.

Els dos primers de la general, el francès Fabio Quartararo (Yamaha) i el rosinc Maverick Viñales (Yamaha) han fallat, no han pogut estar al davant i sumar més punts per ampliar la diferència amb Marc Márquez que ha estat absent en aquesta cursa. Fabio Quartararo ha finalitzat en la setena posició mentre que Maverick Viñales, amb molt problemes, ha acabat en la catorzena plaça. Tots dos però, mantenen el primer i el segon lloc de la general. Aleix Espargaró (Aprilia) ha ocupat la desena plaça, mentre que Àlex Márquez (Honda) ha estat el quinzè i Tito Rabat (Ducati) setzè. El granollerí Pol Espargaró (KTM) ha caigut quan lluitava per la tercera posició amb Johann Zarco (Ducati), que ha acabat tercer i ha pujat al podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)