Més motor

El debutant Àlex Palou és el vuitè més ràpid en els primers entrenaments de les 500 milles d’Indianapolis

Motor.

Àlex Palou (Dale Cayne) ha sigut el vuitè pilot més ràpid en els primers entrenaments de les 500 milles d’Indianapolis que es disputaran el 23 d’agost. El vallesà, que debuta en aquesta mítica prova en un circuit oval, ha fet un millor registre de 223,128 milles per hora en la volta 35 de les 60 que ha completat. Àlex Palou, de 23 anys, no ha disputat mai aquesta prova i per això l’han fet passar l’orientació de rookies en la que els obliguen a donar deu voltes entre 205 i 210 milles per hores, deu més entre 210 i 215 m/h i finalment deu més per sobre les 215 m/h. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ho ha fet sense problemes i després ha pogut disputar els entrenaments amb tots els pilots. Els entrenaments es continuaran fent avui i demà, i dissabte es disputarà la qualificació. Els vuit millor, les tres primeres línies, lluitaran diumenge per les tres primeres posicions.

L’asturià Fernando Alonso (McLaren) ha estat el cinquè més ràpid amb 223.238 milles per hora, i el millor ha sigut pel canadenc James Hinchcliffe, de l’equipo Andretti Autosport, amb una millor volta de 40.0844 segons, i 224.526 milles per hora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)