Fórmula 1

Racing Point anuncia que Pérez correrà al circuit de Barcelona-Catalunya

Fórmula 1.

L’equip Racing Point de Fórmula 1 ha confirmat avui que el pilot mexicà Sergio Pérez “ha donat negatiu en Covid-19”, de manera que reapareixerà al circuit de Barcelona-Catalunya aquest cap de setmana. En un missatge difós a través de les seves xarxes socials, Racing Point ha anunciat que la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA) va aprovar el retorn del Checo, absent en les dues últimes carreres a Silverstone (Regne Unit) després de donar positiu en coronavirus. El seu substitut ha estat l’alemany de 32 anys Nico Hulkenberg, que ha obtingut bons resultats –7è diumenge passat a Silverstone–i flirteja amb diversos equips, sobretot amb Alfa Romeo, de cara al curs vinent per tenir un volant permanent. Max Verstappen (Red Bull), per exemple, ha declarat que és millor que alguns dels pilots actuals que hi ha a la graella.

Sergio Pérez recuperarà el volant del seu Racing Point aquest divendres, amb motiu dels lliures 1 i 2 al circuit de Barcelona-Catalunya, seu aquest cap de setmana de la sisena prova del Mundial de Fórmula 1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)