Motociclisme

Pol Espargaró (KTM), el més ràpid en una jornada de pluja a Àustria

Motociclisme. Àlex Rins (Suzuki) té el quart millor registre

Pol Espargaró ha estat el més ràpid en la primera jornada d’entrenaments a Spielberg, en un dia marcat per la pluja al circuit austríac. El pilot de KTM, al terra quan estava en llocs de podi en la cursa de Brno després de la topada amb Johann Zarco (Ducati) –va guanyar el seu company d’equip Brad Binder–, marcava el millor registre en la sessió matinal: 1:24.193. L’australià Jack Miller (Ducati) era el més ràpid en la sessió de tarda amb 1:26.475 i pluja en alguns revolts del circuit. Al final de la jornada, Àlex Rins (Suzuki) té el quart millor registre. Andrea Dovizioso (Ducati) ha estat el segon més ràpid a una volta el segon dia.

L’hegemonia d’Spielberg

Les KTM han fet tests privats al circuit on es disputen les dues properes proves del mundial. Però des que s’hi disputa el GP d’Àustria les Ducati sempre hi han guanyat en Moto GP. L’italià Andrea Dovizioso, quart en el mundial, i Johann Zarco, que va ser tercer amb una Ducati satèl·lit a Brno, aspiraran al podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)