Motociclisme

Gabi Rodrigo, l’únic capaç de millorar el seu registre del matí

Motociclisme. El barceloní d’Honda acaba vuitè en els entrenaments de Moto 3, amb Arenas des`è

Tony Arbolino (Honda) ha fet el millor temps de la jornada d’entrenaments de Moto 3 al Gran Premi d’Àustria, amb l’1:36.550 del matí abans de l’aparició de la pluja en la segona sessió, a la tarda. En aquell moment el líder del mundial Albert Arenas (KTM) estava al capdavant de l’entrenament però el gironí no ha pogut millor el sue registre i ha acabat desè. Sí ha rebaixat el sue temps matinal el barceloní Gabi Rodrigo (Honda) , que acabava vuitè amb l’1:37.079. Jeremy Alcoba (Honda) ha fet el 23è.

Moto 2, abans que plogui

sam Lowes i Jorge Martín, els dos de Kalex, han mantingut un frec a frec al final de la segona sessió d’entrenaments al Red Bull Ring de Spielberg que finalment ha estat per al britànic amb 1:28.985. Els pilots de Moto 2 han estat els únics en millorar, en la seva majoria, els temps registrats al matí. És el cas de Xavier Vierge (Kalex), 13è amb 3 dècimes menys que en l’anterior sessió. Edgar Pons (Kalex) marcaria el 27è temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)