Fórmula 1

Els Mercedes també dominen els tercers lliures

Fórmula 1. Carlos Sainz ha canviat el motor del McLaren i ha fet el quart millor temps en el circuit Barcelona-Catalunya

Els Mercedes de Lewis Hamilton i Valtteri Bottas també han dominat els tercers entrenaments lliures en el circuit Barcelona-Catalunya, tot i que no han millorat els temps de les dues primeres sessions. El britànic ha fet el millor registre del matí amb 1:17.222, mentre que el finès ha marcat 1:17.373. El neerlandès Max Verstappen (Red Bull) ha continuat en la tercera posició, com en les dues primeres sessions, i ha fet un temps d’1:17.737.

El pilot que ha millorat més en aquesta tercera sessió d’entrenaments lliures ha sigut Carlos Sainz, que ha canviat el motor del seu McLaren i no tindrà sanció. El madrileny ha fet el quart millor registre i els seus 1:18.046 han sigut el seu millor registre personal. El mexicà Sergi Pérez (Racing Point), que ha tornat a les pistes després d’estar quinze dies absent perquè va donar positiu per coronavirus, ha ocupat el cinquè lloc amb el seu millor registre dels entrenaments amb 1:18.096.

Quan faltaven uns minuts per acabar aquesta tercera sessió s’ha mostrat la bandera vermella per un accident. Esteban Ocon (Renault), ha topat amb el mur i ha sortit rebotat de nou a la pista. El francès estava fent una volta lenta i ha deixat passat el danès Kevin Magnussen (Haas), però en la següent corba se l’ha trobat al mig de la pista i per evitar-lo s’ha accidentat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)