Motociclisme

Albert Arenas suma la victòria 300 del motociclisme català al mundial

Motociclisme. El gironí reforça el seu lideratge al mundial de Moto 3

El sisè triomf d’Albert Arenas, el tercer en cinc curses aquest 2020, suposa la victòria 300 del motociclisme català al campionat del món. Una victòria de Superman al GP d’Àustria que consolida el gironí en el primer lloc del mundial de Moto 3, amb McPhee segon a 28 punts i Ogura tercer a 30.

“No ha estat fàcil però he gaudit molt la darrera volta. Ha estat dur, amb molts tocs, i estic content de com he gestionat la cursa mirant de sentir-me còmode. He arriscat en alguns revolts per dins i estic molt content” diu el pilot de KTM, que dóna el triomf a la marca austríaca en el circuit de casa seva.

De principi a fi

Arenas s’ha posat al davant de la cursa des de l’inici, superant Raúl Fernández –l’únic en superar-lo a la qualificació – en la primera acceleració. Fernández i McPhee –tercer millor temps han passat el gironí a la segona volta. L’escocès s’ha quedat al davant, posició que han ocupat també Öncü, Binder o Vietti.

Advertit per trepitjar el verd a 16 voltes per acabar, Arenas s’ha mantingut en llocs de podi apareixent al primer lloc fins que a 12 per acabar queia al cinquè lloc, la posició més endarrerida en un nodrit grup capdavanter que tornava a liderar a 10 pel final.

Jaume Masià ha mirat de deixar enrere el gran grup, amb una volta sencera al davant fins que Arenas es tornava a situar líder a quatre pel final.

Ayumi Sasaki l’ha superat i ha estat penalitzat amb una long lap que compliria a tres voltes quan era tercer i n’ha sortit el 21è.

Masià i Arenas s’han alternat el primer lloc amb el pilot d’Algemesí al davant a dues voltes per acabar. En la darrera el gironí ha cedit uns metres en una frenada i Masià li ha tret 0.317. Però a dos revolts el líder del mundial s’ha posat al davant i ha signat el triomf 300.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)