Motociclisme

Arenas és segon en la primera jornada d’entrenaments

Motor.

L’italià Celestino Vietti (KTM) va validar el seu registre matinal d’1:35.997 com el més ràpid de la primera jornada d’entrenaments lliures per al Gran Premi d’Estiria de Moto3 al circuit Red Bull Ring de Spielberg, per davant del líder del mundial, el gironí Albert Arenas (KTM) –1:36.303–i del japonès Tatsuki Suzuki (Honda), que va ser el més ràpid a la tarda: 1:36.398.

En la classificació combinada de la jornada, el jesusenc Jeremy Alcoba (Honda) es va enfilar fins a la sisena posició –tercer amb 1:36.482 al matí i desè en la segona sessió–, després de l’estela de l’italià Tony Arbolino (Honda), un dels protagonistes del primer dia en el segon gran premi per terres austríaques, amb Raúl Fernández (KTM) en la setena posició, per davant del britànic John McPhee (Honda) i de Jaume Masiá (Honda), tots dos protagonistes de sengles caigudes sense conseqüències en la sessió matinal i que a la tarda van aconseguir millorar els seus registres personals.

En Moto 2, el millor temps el va fer en la primera sessió el britànic Sam Loves (Kalex) amb 1:28.733. Pel que fa als catalans, Èdgar Pons (Kalex) va fer un registre d’1:29.558 en la sessió matinal i Xavi Vierge (Kalex), amb 1:29.119 també va signar el seu millor registre en la primera sessió, lluny igualment de les primeres posicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)