Motociclisme

Triomf de Marco Bezzechi per la sanció a Jorge Martín en Moto 2

Motociclisme. El pilot de Madrid ha cedit un lloc per haver trepitjat el verd en la darrera volta

Jorge Martín (KTM) ha guanyat la segona cursa seguida a Spielberg en una setmana, malgrat els esforços de Marco Bezzechi (KTM), que ha arribat als darrers revolts amenaçant el triomf del madrileny. És clar que un cop a l’arribada, Martín ha perdut un lloc per trepitjar el verd en el desè revolt i és segon.

Remy Gardner ha tancat el podi i Xavi Vierge ha estat sisè, per davant del líder del mundial i suma 10 punts la classificació.

Bandera negra

Sam Lowes (Kalex) s’ha endut per davant en el revolt tres del circuit Somkiat Chantra i Augusto Fernández, motiu pel qual la direcció de cursa ha desqualificat el britànic, quan acabava de caure, de nou, en el quart revolt –Aaron Canet hi havia caigut abans.

Xavi Vierge, que sortia el dinovè després de no superar la Q1 ahir, s’ha posat de seguida en el desè lloc i després dels incidents ja era setè i pressionava el líder del mundial Luca Marini pel sisè lloc, a qui superava en el tercer revolt a 8 voltes per acabar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)