Ral·lis

Se suspèn el RallyRacc Catalunya-Costa Daurada

Motor. Estava previst que es disputés el 23 i 24 d’octubre i en aquesta ocasió no era puntuable pel mundial i si per l’estatal i el català

La 56a edició del RallyRacc Catalunya-Costa Daurada que s’havia de disputar el 23 i 24 d’octubre s’ha suspès. El RACC conjuntament amb les institucions de les comarques tarragonines ho han decidit davant la incertesa de la situació creada pel Covid-19. En aquesta edició el ralli no era puntuable pel campionat mundial, ja que havia entrat en les rotacions de les proves europees que van alternant la seva presencia en el campionat del Món. Aquesta 56a edició si que era puntuable pel campionat d’Espanya i de Catalunya.

El RACC i les entitat locals de les comarques de Tarragona implicades en l’organització de la competició han informat que continuen treballant per l’edició del 2021 en que el ralli tornarà a ser puntuable pel mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)