Motociclisme

Maverick Viñales repeteix posició preferent a Misano

Motor.

El rosinc Maverick Viñakles (Yamaha) ha completat una darrera volta fabulosa i s’ha endut la posició preferent del Gran Premi de l’Emilia Romagna, la setena cursa del mundial de Moto GP. Viñales, que ja va obtenir la posició preferent el cap de setmana passat en el mateix circuit, ha fet un temps d’1:31.077 amb què ha establert un nou rècord del circuit i amb què ha millorat en el darrer sospir el temps estratosfèric de l’italià Francesco Bagnaia, que havia estat el més ràpid en les dues sessions de lliures del mati, però que ha estat penalitzat per excedir-se dels límits del circuit després de marcar un registre d1:30.973 i que sortirà des de la cinquena posició amb un millor temps d’1:31.313. El segon lloc se l’ha endut l’australià Jack Miller (Ducati) amb 1:31.153 per davant del francès Fabio Quartararo (Yamaha) 1:31.222–, que espera recuperar el pols del mundial després d’haver-ne cedit el lideratge diumenge passat. Pol Espargaró (KTM) ha esta quart amb 1:31.308. “He millorat molt les sensacions. Hem treballat una mica diferent i veurem si demà això ens dona fruits”, ha declarat Viñales satisfet després d’haver segellat la seva tercera posició preferent del curs.

En Moto 2, el català Xavi Vierge (Kalex) sortirà tercer. La pole l’ha obtingut l’italià Luca Marini (Kale), que ha establert el rècord del circuit amb 1:35.271 tal com havia passat en les dues categories cronològicament precedents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)