Motociclisme

Viñales triomfa a Missano i es col·loca a un punt del lideratge del mundial

Motor.

Maverick Viñales (Yamaha) ha sumat a Missano en el GP de l’Emília-Romagna la seva primera victòria de la temporada en Moto GP i s’ha situat a només un punt (83) del líder del mundial, Dovizioso (84). Ha estat una cursa accidentada on els pneumàtics ha jugat males passades a alguns dels favorits. Bagnaia (Ducati), que ha avançat Viñales en les primeres voltes i semblava anar disparat cap a al victòria, ha anat per terra a set voles pel final i ha deixat via lliure al pilot de Roses. Abans també havien caigut Rossi, Aleix Espargaró i Binder.

En la lluita pel podi Pol Espargaró (KTM) també ha patit el desgast de les rodes i després de mantenir-se segon molta estona ha estat superat per Joan Mir (Suzuki) i Fabio Quartararo (Yamaha), que ha estat líder virtual del mundial fins que ha rebut una sanció de tres segons en l’última volta. Viñales, Mir i Espargaró han completat el primer podi dels Països Catalans de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)