Motociclisme

Viñales fa el quart temps en els primers lliures del GP de Catalunya

Motor. Els quatre primers del mundial de Moto GP han ocupat les quatre primeres posicions en l’inici dels entrenaments en el circuit Barcelona-Catalunya. Quartararo ha fet el millor registre

Els quatre primers de la classificació general del mundial de Moto GP han fet els quatre millors registre en els primers entrenaments lliures del GP de Catalunya. Maverick Viñales (Yamaha) ha fet el quart registre amb 1:41.105, mentre que el millor temps del matí ha sigut pel francès Fabio Quartararo (Yamaha) amb 1:40.431.El líder del mundial l’italià Andrea Dovizioso (Ducati) ha sigut el segon (1:40.861). El mallorquí Joan Mir (Suzuki), que ha patit una caiguda, ha acabat tercer (1:41.060). El granollerí Aleix Espargaró (Aprilia) ha fet el cinquè temps amb 1:41.195.

En Moto 3 el líder del mundial, Arbert Arenas (KTM) ha fet el sisè millor registre en la primera sessió d’entrenaments lliures amb 1:49.549. El seu perseguidor en la general, el japonès Ai Ogura (Honda) no ha tingut un bon inici en el circuit de Barcelona-Catalunya i ha acabat amb el 25è temps amb 1:50.929. El tortosí Jeremy Alcoba ha sigut el catorzè amb 1:50.065, mentre que el millor registre l’ha aconseguit el madrileny Raúl Fernández amb 1:48.853.

Els dos catalans de moto 2 han estat allunyats dels primers llocs al final dels primers lliures. El millor ha sigut Edgar Pons (Kalex) que ha acabat quinze amb 1:45.124, just per davant de Xavi Vierge (Kalex) que ha ocupat la setzena posició amb 1:45.131. El millor registre ha sigut pel britànic Sam Lowes (Kalex) que ha fet un temps d’1:44. 122.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)