Motociclisme

Morbidelli domina en Moto GP, amb Viñales quart

Motor. L’italià fa un bon registre d’1:39.789 en la segona sessió d’entrenaments lliures del GP de Catalunya

Franco Morbidelli (Yamaha) ha dominat els entrenaments lliures de Moto GP del GP de Catalunya i ha finalitzat el dia amb el millor registre d’1:39.789. L’italià i el francès Johann Zarco (Ducati), que ha fet 1:39.898, han sigut els únics que han aconseguit baixar de l’1:40. Tots dos també han anat per terra en l’inici de la segona sessió, però després han fet aquests dos grans registres.

La quarta posició del combinat dels dos entrenaments del dia ha sigut pel rosinc Maverick Viñales (Yamaha) amb un temps d’1:40.208. Gairebé tots els pilots han millorat els registres del matí, però una de les excepcions ha sigut el líder del mundial, l’italià Andrea Dovizioso (Ducati), que només ha sigut quinze amb l’1:40.861 del matí.

El granollerí Pol Espargaró (KTM) ha ocupat la novena posició amb 1:40.474, mentre que el cerverí Àlex Márquez (Honda) ha tornat a mostrar que millora dia a dia i amb un temps d’1:40.478 ha acabat el novè del dia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)