Motociclisme

Els tres primers del mundial de Moto 3 hauran de passar per la Q1

Motor. Arenas acaba els entrenaments lliures del GP de Catalunya en la 16a posició, Ogura és el 21è i McPhee el 19è. L’italià Arbolino és el més ràpid

Els tres primers del mundial de Moto 3 no han pogut estar entre els catorze millors al final dels entrenaments lliures del GP de Catalunya i hauran de disputar la Q1. El líder de la general, el gironí Albert Arenas (KTM), ha millorat el temps de divendres al fer 1:49.416, però només ha sigut el setzè. El japonès Ai Ogura (Honda) –el segon del mundial–, ha continuat amb els seus problemes i ha acabat 21è (1:49.605), mentre que el tercer de la general, el britànic John McPhee (Honda), ha sigut el 19è (1:49.460).

El millor temps dels tres entrenaments lliures l’ha aconseguit l’italià Tony Arbolino (Honda) amb 1:48.635, mentre que el tortosí Jeremy Alcoba (Honda) disputarà directament la Q2 al finalitzar en la tretzena posició amb 1:49.315.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)