Motociclisme

Arenas sortirà quart en Moto 3 en el GP de Catalunya

Motor. El gironí, líder del mundial, ha superat la Q1 i ha destacat en la Q2. Arbolino ocuparà la posició preferent per primer cop aquesta temporada

Albert Arenas (KTM) ha finalitzat en una bona quarta posició la complicada qualificació de Moto 3 del GP de Catalunya. El gironí ha hagut de disputar la Q1 pels seus mals temps en els lliures i s’ha classificat per la Q2, on ha destacat i amb un temps d’1:48.390 ocupara la quarta plaça en la graella de sortida. Els seus principals rivals en la lluita pel mundial, que també estaven en la Q1, no ho han fet tant bé. El japonès Ai Ogura (Honda) no l’ha pogut superar i sortirà des de la 24a posició (1:49.782), mentre que el britànic John McPhee (Honda) si que ha passat a la Q2 però només ha pogut fer el dotzè temps (1:48.875).

El millor registre ha sigut per l’italià Tony Arbolino (Honda) que ha aconseguit la seva primera posició preferent de la temporada i el seu gran registre d’1:47.762 és un nou rècord de la pista. El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) ocuparà la catorzena plaça en la sortida després de fer un temps d’1:48.969.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)