Motociclisme

Viñales no pot repetir posició preferent i sortirà cinquè en Moto GP

Motor. L’empordanès havia fet la ‘pole’ en les dues últimes curses. La primera posició de la graella del GP de Catalunya l’ocuparà Morbidelli

Maverick Viñales (Yamaha) no ha pogut repetir la posició preferent que va aconseguir en els dos darrers Gran Premis de Moto GP i sortirà des de la cinquena posició de la graella del GP de Catalunya. L’empordanès ha fet el cinquè millor registre amb 1:39.371, i s’ha quedat lluny de la pole que ha aconseguit l’italià Franco Morbidelli (Yamaha) amb un gran temps d’1:38.798, a només una dècima del rècord del circuit. Franco Morbidelli sortirà per primera vegada des de la primera posició en una cursa de Moto GP. En la primera línia estarà acompanyat per dues Yamaha més, la del seu company d’equip el francès Fabio Quartararo (1:39.008), i la de l’italià Valentino Rossi (1:39.129).

Pol Espargaró (KTM) ha ocupat la setena posició amb un registre d’1:39.495, mentre que el líder del mundial, l’italià Andrea Dovizioso (Ducati) ha hagut de disputar la Q1, no l’ha aconseguit superar i entrar en la Q2, i ocuparà la dissetena posició en la sortida (1:40.109).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)