Fórmula 1

Lewis Hamilton signa la vuitena ‘pole-position’ de l’any a Sotxi

Motor. L’anglès haurà de sortir amb pneumàtics tous per davant de Verstappen, que li ha guanyat la partida a Bottas i arrencarà des del segon lloc en el GP de Rússia de Fórmula 1

El britànic Lewis Hamilton (Mercedes) arrencarà demà des del primer lloc de la graella de sortida del Gran Premi de Rússia després d’haver acreditat el millor registre a Sotxi (1:31.304) en els entrenaments de qualificació. El líder del mundial ja ha aconseguit la posició preferent en vuit de les deu curses d’aquesta temporada, les cinc últimes de manera consecutiva, i eleva el seu rècord fins a 96. La notícia ha estat en la segona plaça, en què el neerlandès de Red Bull Max Verstappen (1:31.867), amb una última volta prodigiosa, li ha guanyat la partida al finès Valtteri Bottas (Mercedes), que s’haurà de conformar en sortir des del tercer lloc (1:31.956). Per darrera dels tres grans dominadors del campionat, hi figuren Sergio Pérez (Racing Point), Daniel Ricciardo (Renault) i Carlos Sainz (McLaren).

L’emoció dels entrenaments de qualificació ha estat en la Q2 perquè a Hamilton se li ha anul·lat el millor registre per excedir el límit de la pista a la corba 18. Quan buscava la volta ràpida que el conduís a la Q3 Sébastien Vettel (Ferrari) ha tingut un accident i amb la bandera vermella ha hagut d’avortar l’intent. Encara restaven un parell de minuts, temps suficient perquè el líder del mundial superés l’últim sedàs, tot i que haurà d’afrontar la sortida de la cursa amb pneumàtics tous.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)