Motociclisme

McPhee fa caure Arenas i Ogura és el nou líder de Moto 3

Motor.

El pilot gironí Albert Arenas (KTM), líder del mundial de Moto 3, ha caigut en la tercera volta del GP de Catalunya a Montmeló, en el revolt 4, per culpa d’una maniobra d’uns seus rivals directes, Jordan McPhee (Honda) quan lluitaven per la tercera plaça. Arenas s’ha aixecat visiblement indignat amb el britànic, que finalment s’ha dirigit al box del català per demanar-li disculpes. És el tercer any seguit que Arenas es veu involucrat en una caiguda en el revolt 4 del circuit. El 2018 ell mateix va fer caure dos pilots i l’any passat ja el van fer caure.

La caiguda d’Arenas l’ha aprofitat el japonès Ai Ogura (Honda), que tot i sortir del lloc 24 de la graella, ha remuntat fins l’onzè lloc per sumar els punts necessaris que li permeten avançar Arenas en la general. Ogura té ara vuit punts més que el gironí.

El sud-africà Darryn Binder (KTM) ha assolit el seu primer triomf al mundial i en el podi l’han acompanyat Arbolino (Honda) i Foggia (Honda).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)