Motociclisme

Tremosa: “Hem de garantir la continuïtat del model d’èxit”

Motor. El conseller d’Empresa i Coneixement diu que assumirà la presidència del circuit Barcelona-Catalunya per tal de fer front als reptes urgents que hi ha, com la renovació dels contractes de Fórmula 1 i Moto GP

Garantir la continuïtat del model d’èxit del circuit de Barcelona-Catalunya és l’objectiu del conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, segons ha assegurat durant la disputa del GP de Catalunya de Moto GP. També ha explicat que després de la dimissió de Maria Teixidor com a presidenta del circuit, ell mateix assumirà la presidència de la infraestructura per tal de: “fer front als reptes urgents que afronta l’entitat”. Aquests són la renovació dels contractes dels campionats mundial de Fórmula 1 i de Moto GP.

Ramon Tremosa, ha recordat que segons alguns estudis el circuit genera 300 milions d’euros anuals, i que compensen l’aportació que hi fa la Generalitat, a més de dinamitzar l’economia de la comarca i posicionar la marca Catalunya arreu del món. Ha destacat també, que el circuit Barcelona-Catalunya no és només les grans competicions internacionals que s’hi fan. “El circuit té activitat gairebé cada dia de l’any” ha manifestat.

El conseller assumirà demà la presidència de Circuits de Catalunya, SL, l’empresa que gestiona el circuit de Barcelona-Catalunya. Durant el Gran Premi de motociclisme ja s’ha reunit amb el president de Dorna, empresa organitzadora del mundial, a qui ha agraït la voluntat de “col·laborar amb nosaltres i fer del traçat de Montmeló una seu permanent de la competició”. Ramon Tremosa també està disposat a participar en les negociacions per a la renovació del contracte de la Fórmula 1, tot i que ha dit que disposen de personal molt qualificat per fer-ho.

El conseller ha valorat l’impacte de la COVID-19 en els grans esdeveniments esportius. “Hem d’aprendre a conviure amb aquesta situació: enguany no hi ha hagut públic, però hem aconseguit salvar el fil de la continuïtat dels principals esdeveniments mundials que s’hi celebren. Ara hem d’analitzar com podrem estar d’aquí un any pel que fa a vacunes o testos ràpids, perquè això ens obliga a tots a un replantejament de la situació” ha manifestat. Ramon Tremosa ha explicat que aquest cap de setmana s’han realitzat 2.000 proves PCR per el Gran Premi, i ha valorat les mesures de prevenció que s’ha portat a terme.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)