Dakar

Isidre Esteve fitxa per Toyota

Motor. Correrà el Dakar del 2021 a l’Aràbia Saudita amb una nova versió del Hilux, el cotxe amb el qual Al-Attiyah va guanyar la prova el 2019 i va quedar segon el 2020

Isidre Esteve participarà en el ral·li Dakar del 2021 amb un Toyota Hilux Overdrive, el “millor cotxe de la prova”, segons ha reconegut ell mateix. La marca japonesa va aconseguir el triomf en el Dakar del 2019 amb Nasser al-Attiyah. “És el vehicle amb el qual somien tots els pilots del Dakar. Des que vaig començar a competir en cotxes no he parat d’esforçar-me fins a poder pilotar una màquina com aquesta”, assenyala el pilot d’Oliana en un comunicat. Esteve tornarà a córrer, com en l’edició anterior, al costat del copilot Txema Villalobos. Tindrà el suport de Toyota Espanya.

Esteve ja ha tingut l’oportunitat de provar el nou Toyota Hilux i ha quedat meravellat, segons les seves paraules, per les bones sensacions que transmet el seu motor de 350 cavalls. “És sensacional i fàcil de portar. Té molta potència a baixes revolucions i això fa que sigui molt manejable en qualsevol tipus de superfície. El seu comportament a la pista sempre és molt previsible i ens permetrà anar més ràpids que mai.”

En l’anterior edició del Dakar, la primera a l’Aràbia Saudita, el millor Toyota va ser un altre cop el d’Al-Attiyah, segon rere Carlos Sainz (Mini). Al-Rajhi va ser quart i De Villiers cinquè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)