Més motor

Dues proves del World RX en el circuit de Barcelona-Catalunya

Motor. Es disputaran en el mateix cap de setmana del 17 i 18 d’octubre

El circuit de Barcelona-Catalunya acollirà dues proves del mundial de Rallicros el mateix cap de setmana del 17 i 18 d’octubre. Per aquestes dates estava programada la prova que es disputa en el circuit català cada any, ja en porta cinc edicions, però la federació internacional (FIA) ha fet canvis en el calendari. S’ha suspès la prova del World RX que estava prevista a Portugal i s’en faran dues a Catalunya, la Logitech G World RX de Pirineus-Barcelona 2030 el dissabte 17 i la Logitech G World RX de Catalunya-Barcelona el diumenge 18. Seran la setena i la vuitena prova del mundial.

Aquest format de la doble prova ja s’ha fet en tres ocasions més a Suècia, Finlàndia i Riga-Letònia per reduir els desplaçaments i augmentar la seguretat pel Covid-19. Les dues proves seran a porta tancada i es disputaran les categories World RX amb els Supercars i l’EuroRX amb els Super1600. Com que s’ha reduït la competició a un sol dia no es farà la quarta sessió de qualificació, n’hi hauran només tres, les semifinals i la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)